Bowling och charm

Var ute på universitetet redan klockan nio i morse för arbete med det stora projektarbetet som ska vara klart efter jul. Vi har kommit igång riktigt bra. Känns skönt med tanke på allt man har att göra. Tanken var att jag nu skulle börja på min uppgift i marknadsföring jag fick i förra veckan, men det finns inte en chans att jag orkar det. Jag har i alla fall gått igenom den lite och vet vad som ska göras, och sett att det inte är så farligt som jag trodde. Det kommer säkert gå bra.

Om en timme bär det istället av till bowlinghallen för ännu en uppvisning i diskutabel manlighet. Man kan ju tro att man ska kunna bowla som en hel karl (hepp!) vid 22 års ålder, men jag har bestämt mig för att inte tumma på min charmighet. After all, it got me laid. Så jag får nog fortsätta bowla klent och charmigt. Det omanliga bowlandet är alltså faktiskt helt ett eget val.

Japp.

Så är det.

Lovar.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Bowling och charm”

Kommentarer inaktiverade.