Hundpassning

Jag har inte gjort så mycket på sistone. Senaste dagarna har mest gått ut på att inte ha dem planerade. Efter den äckligt intensiva perioden innan de två tentorna behövde jag ta det lite lugnt. Men igår fick jag sätta igång igen. Och nu är jag inne på min kurs i marknadsföring. Roligt, roligt. Idag ska jag på en föreläsning, sedan är resten av veckan wide open.

Igår hade vi en hund på besök här. En dvärgpudel som är så härlig att man inte kan låta bli att le stort när han kommer farande. Han är ett riktigt energiknippe. Matte var upptagen igår och vi sattes att passa honom för dagen. Som började med att han for upp i min säng och väckte mig klockan nio.

Blöta nosar kvalar faktiskt inte in på listan över sätt att bli väckt på.

Inte topp fem i alla fall.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Hundpassning”

  1. Blöta nosar ÄR faktiskt på topp 5, du behöver bara vänja dig. Blunda och känn den kravlösa kärleken…som inte vill annat än pussa dig fastän din andedräkt definitivt inte är topp 5 på morgonen. Och fastän du inte är ditt allra snyggaset och sexigaste just då. Du ser, det är glädje och livslust i sin mest obeslöjade form. Att lära av…

Kommentarer inaktiverade.