ADFTW

Det är fruktansvärt irriterande att alltid vara sist på bollen. Men faktum är att jag öppnade upp ett avsnitt för länge sedan. Flera år sedan. Ungefär vid den tiden man bara sett alla vänner-avsnitten en gång. Men då fattade jag inte det roliga. Jag tittade ett och ett halvt avsnitt utan att riktigt hänga med och struntade sedan i den kultförklarade serien. Men inatt gjorde jag på uppmaning ett nytt försök och har nu kiknat av kvävda skratt och fullständigt sålt mig till den udda humorn. Och återigen hade hon rätt. Återigen var hon först på bollen.

Arrested Development är såklart helt jävla fantastiskt.

Fan också.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “ADFTW”

  1. okej, när jag kommer hem till sverige igen och du har plöjt igenom the panakness, a.k.a. arrested development, så ska vi diskutera vem av alla sköna karaktärer som är skönast. deal?

Kommentarer inaktiverade.