The Cooper-Kalle Reachout

Tanken var väl att jag skulle efter dagens föreläsning sätta mig ned och plugga det sista innan tentan imorgon. Men jag bara satt och stirrade. För trött för att orka begripa något mer. Det gick inte. Jag har inte läst in allt, det går egentligen inte, utan låter det helt enkelt vara nu. Jag gick istället och lade mig i sängen och somnade direkt. Det är inte så att jag är uppe om nätterna, har försökt hålla åtta-timmars-regeln på sistone. Men jag är ändå knappt vid liv idag. Så nu får det vara. Alltihop.

Imorgon är det tenta.

Sheldon, what should i do?

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “The Cooper-Kalle Reachout”

  1. Detta skulle aldrig hända Sheldon då han har ett strikt sova-äta-bajsa schema. Dock så gör detta livet extremt enformigt och tråkigt. So, I say keep doin what you’re doin. Haha.

  2. Sara, sant. Sheldon skulle säkerligen inte vara av stor nytta då han inte kan sympatisera med någon som inte kan vad han kan. Hans svar hade säkert varit:

    “Just answer the questions crorrectly. Thats what you should do.”

Kommentarer inaktiverade.