Blogg på lokaltidningen

Okej. Så snart är jag alltså i tidningen. Jag minns faktiskt inte om det var imorgon eller på fredag (jag är dödstrött och mitt huvud är potatismos, och inte ens riktigt potatismos utan den typ av klister som man serverade i skolan och tapetserade skolmatsalen med i högstadiet). Jag ska börja blogga för lokaltidningen, närmare bestämt Smålandsposten. Inget kommer förändras i mitt bloggande egentligen. Bara det att några texter som jag skriver här kommer läggas upp där några gånger i veckan. Jag har outsource:at mitt bloggande helt enkelt. Kanske leder det till fler läsare och det vore ju skoj.

I tidningen blir jag intervjuad tillsammans med den andra bloggaren. Mest om hur det är att blogga, vilka vi är och vad vi skriver om. Och sannolikt kommer det vara en bild. Eller två. Vilket är lite läskigt. Jag känner mig väldigt outad. Men på något sätt kan det säkert leda till något bra. Man vet ju aldrig förrän man vågar.

Vad gäller de nytillkomna så är ni väldigt välkomna hit. Jag är ganska dålig på presentationer och tror inte att något sådant skulle bli så bra. Kanske blir det bättre om ni skapar er en bild själva. Både där uppe och till höger finns lite kort info om mig. Vidare finns det en lista på populära inlägg nere till höger som alla visar lite vem jag är.

Men framförallt så är hela den här bloggen jag. Lite klippt och lite klistrat är det såklart. Lite vridet och lite mytifierat. Lite suddigt i kanterna.

Men om man släcker lampan i rummet och kisar så ser man mig ganska bra.

Jag är alltså potatismos.

Nu: Sova.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

7 reaktioner till “Blogg på lokaltidningen”

  1. Svarthajen, yay! Fast så mycket större spridning blir det inte. Men principen är rätt härlig.

    Raggoparden, tack!

  2. Grattis. Även om det inte är DN så är det åtminstone ett steg i en bra riktning. Mer publicitet, och utan att behöva kompromissa i skrivandet.

  3. Jonas, tack! Och visst är det så. Bäst är ju som du säger. Jag slipper extra belastning utan kan bara fortsätta som jag gör. Det hade nog inte fungerat annars.

Kommentarer inaktiverade.