4 reaktioner till “The waiting game”

  1. Jag är frustrerad. Jag skulle kunna gå och se den när som helst egentligen men jag har så mycket att göra den här veckan. Det är också lite ledsamt om det gör dig gladare! Men nästa vecka! Då ska jag se den!

  2. Malin, ja! Det gör mig faktiskt lite gladare. Tack. Du får titta för min skull! Jag som nu får vänta tills dvd:n kommer den 22:e december.

  3. hey, det är synd om mig också. du kan åtminstone åka till en annan stad och se den om du vill (although that’d be quite an expensive move for just a movie — fast å andra sidan är den här filmen säkerligen värt det, så varför inte?). här visas den inte ens i landet. sadface deluxe på det, liksom.

  4. Kath, det är sant. Men i sådana fall är det Stockholm som gäller. Tusen pix för bio, känns lite ovärt. Fast jag har ju rabattkort nu…

Kommentarer inaktiverade.