I’ll be comin’ over

Jag ser väldigt mycket fram emot att se den här filmen. Av flera anledningar. Den manusdrivna storyn, musiken, kärlekshistorien. Allt. Och så verkar den ju såklart påminna om min sommar. Hon var väldigt lik henne. Allt var väldigt likt detta. Att se denna kommer inte bli lätt. Det förstår jag ju. Men det är ju bara en film. Och det var ju bara en sommar.

Teasern tycker jag alldeles särskilt om.

Den är riktigt bra.

Såsom teasers är oftast.

Teaserns korta format gör att redigeraren har lite roligare. Han laborerar lite mer och har en annan frihet än i de officiella trailers som sedan rullar enligt en tydlig mall.

Och det är nästan alltid bra musik.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

5 reaktioner till “I’ll be comin’ over”

  1. oh, jag med! Älskar Zooey och hennes 50-talsvibbar… älskar magin och musiken och oh, den här ska jag lätt se- får jämföra filmupplevelse sen!

  2. Cris, visst är hon härlig. Jag är en sådan sucker för 50-tal. Och ja! Det får bli en gemensam rapportering sedan. :)

Kommentarer inaktiverade.