XXX

Tre strikes.

Jösses. Så bra i en fysisk sport har det väl inte gått sedan jag gjorde självmål i fotboll för nio år sedan. Okej, riktigt så illa är det väl kanske inte. Jag har faktiskt gjort mål i rätt mål också. En gång. Men tre strikes är ändå tre fler än vad man väntar sig av en nördig skribent på skakiga otränade ben. För att inte tala om min stackars axel. Men det var helt klart värt äran över att inte komma sist.

Jag har inte varit i bowlinghallen på evigheter. När jag fick frågan gissade jag på att det var cirka sex år sedan sist. Det är märkligt. Det känns som en väldigt sofistikerad aktivitet. Här har man gått i gymnasiet och supit sig plakat bara för att alla andra verkade göra det och hö-hö:at mest för att det verkade förväntas av en. Satt i en lägenhet och drack, satt på en krog och drack eller gick möjligtvis på bio och åt. Och drack. Det var fritiden. Det var det roligaste man pysslade med. När man istället kan boka två banor, komma näst sist och känna sig hur nöjd som helst. Helt nykter.

Rolig kväll.

Så här genuint trevligt har jag väl inte haft sedan i somras.

Det är förresten märkligt att tre strikes och en cheesburgare kan vara sofistikerat.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.