I Heart Kaffe

Hade idag en föreläsning i kommunikation och pedagogik i huset jag en gång jobbade i. Jag praktiserade som copywriter en tid och hade ganska roligt. Men framförallt drack jag kaffe. Jag befann mig nämligen i huset som till största delen tillhörde SVT. Och kaffet där är klockrent, trots att de verkar ha samma typ av tunnliknande kaffemaskin som alla andra på campus. Två gånger om dagen hämtade jag en kopp med lock, såklart, och bälgade i mig. Varje gång pratade jag lite med den kvinnliga personalen på cafét. Hon var alltid lika trevlig. Detta är ungefär ett år sedan. Idag tog jag chansen på en tiominutersrast och stack in huvudet på samma servering och visst var hon kvar fortfarande. Hon kom fortfarande ihåg mig.

Det är lite fint tycker jag. Och kaffet var såklart lika gott som alltid.

Jag vet inte, men jag vill gärna tro att det är sådana här saker som gör världen lite vackrare.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

6 reaktioner till “I Heart Kaffe”

Kommentarer inaktiverade.