Snart nytillskott

Känner mig trött. Lite känslomässigt sliten som det var. Vad ska jag säga? Grattis kanske.

Jag vet inte längre.

Namnet på nästa kapitel som var så klart tidigare är nu ryckt ur händerna.

Det har hänt helt andra saker också. Som inte har med det att göra. Saker som kan vara positivt för mitt bloggande, eller negativt, det vet man inte. I vilket fall sker det snart och det är kul när saker händer. Det gör det lite roligare att skriva. Man blir lite mer motiverad. Läsarantalet kommer stiga så man får se till att kamma sig. Bäst av allt är väl att jag inte kommer behöva göra något annorlunda, bara fortsätta precis som tidigare. Ni får vara snälla mot de nytillkomna, när de kommer. Om de kommer.

Inte trängas.

Det finns nog med heartbreak här till alla.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.