Läsa och skriva och sudda

Det har kanske inte varit så himla spännande här på bloggen på senaste. Men jag har i princip inte gjort annat än skrivit. På rapporter. Den andra rapporten på två veckor lämnas in för tillfället. Det är i och för sig ganska roligt att skriva, oavsett om det handlar om strumpor, mobile learning eller de fem konkurrenskrafterna. Det blir inte så mycket annat läst än tentaplugg eller tidningar. Jag saknar att läsa böcker. Vanliga böcker utan krav. Det är ganska trevligt, men jag har varit dålig på det på sistone.

Det är väldigt viktigt att läsa om man skriver. Andra författare. Andra sätt att uttrycka sig bygger på och sållar den egna stilen. Du är aldrig din egen, utan stöpt av dina erfarenheter.

Det gäller ju bara att skaffa sig dem.

Oj, vad sammanhängande det blev.

Det kanske ska snöa idag.

Har jag hört.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Läsa och skriva och sudda”

Kommentarer inaktiverade.