Blodigt omlopp, good morning

Mycket märklig dag än så länge. Vaknar av att jag är helt slut. Dödstrött. Ett envetet ljud hackar på mig och det tar både två och tre minuter innan jag kastar väckarklockan åt helvete. Jag sätter mig upp och plötsligt tappar jag balansen.

I sängen.

Va? Ingen har tappat balansen sittandes i sängen sedan Dean Martin och hans bevingade You’re not drunk if you can lie on the floor without holding on.

Jag inser att det inte är trötthet. Jag är yr. Helt snurrig. Hade i och för sig näsblod igår morse. Jag öppnade diskmaskinen för att ta fram ett rent glas och undrade vad det var som rann på insidan av diskmaskinslocket. Så i natt har jag med största sannolikhet återigen blött invändigt vilket lett till lite kroppslig förvirring. The blood is all “Wrong way, yo!”

Ska ironiskt nog läsa Integritetens lilla röda tills imorgon.

Dagens låt:

mixtapeSuper Furry Animals – Hello Sunshine

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.