Känslor

Det var roligt att läsa er feedback. Det är självklart er jag står i skuld till. Utan läsare hade jag nog inte bloggat alls. Då hade jag skrivit dagbok.

Efter att ha vaknat med världens hjärtrusning igår morse var jag tvungen att ta ett litet break från allt. Strunta i arbetet och bara ligga ner. Det här är inte bra. Det är bara onödigt att bry sig så mycket om allt. Men det är så jag lever. Jag agerar med känsla, jag tänker med känsla och jag älskar med känsla. Det är ett slags helhjärtat sätt att leva som riskerar att dra en ned på botten av allt. Då och då tröttnar jag på mig själv. Faller in i ett slags självkritiskt hål. Som nu.

Jag sitter här och tänker på henne då och då.

Och känner mig idiotisk. Som förloraren i paret. Här är mitt fönster rakt ut i ingenting där jag basunerar ut all min förnedran. Så kan det kännas. Som att jag nu står kvar och stampar och hon går vidare med lätta, högklackade steg. Och vad man än bestämmer sig för att göra, bryter man löftet till sig själv, gång på gång. Så jag sitter och saknar med känsla. Ångrar med känsla. Tänker med känsla. Även om det inte finns något kvar att känna. Man känner sig istället bara avslöjad.

Som en liten pojke i stora kläder.

bykallekanslor

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Känslor”

Kommentarer inaktiverade.