If the walls in the room could talk, would they lie?

Har pressat mig igenom ytterligare en fråga på rapporten. Lite, lite närmare slutet nu. Halvvägs för att vara exakt. Jag har tills på lördag på mig, och imorgon är man hemma hela dagen. Vilket känns skönt. Inget annat får spela roll just nu. Har massor med arbete som ska göras, böcker och artiklar som ska läsas samt två rapporter till som ska skrivas. Dessutom hade jag hoppats på lite framsteg gällande nytt utseende på denna förgjordade blogg. Men inget av det ska vara klart innan lördag. Så tills dess är det istället formell organisationsstruktur, intressentmodeller, flödesscheman och basstrategier som gäller.

Och inget blir särskilt kreativt.

Vill skriva mer om det. Det där. Som var. Och jag har mer av det i kroppen, som det heter. Jag har bättre texter i mig. Vill tydligare sätta sommaren på pränt.

Men jag kan inte låta fingrarna dansa än.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.