Behöver förslag

Förresten. Innan jag kastar mig iväg till skolan för ännu en föreläsning. Jag vet att ni är ovanligt många som läser. Så jag riktar mig till er. Jag vill skriva nytt kapitel. Kapitel 4. Skapa ett nytt tema. Nytt namn och nytt utseende, nya färger, eller inga färger alls. Men jag har inte kommit någonstans. Så, två frågor.

Hur tycker ni att det nya kapitlet ska se ut?

Vad vill ni läsa om?

Lämna gärna en kommentar med förslag.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

6 reaktioner till “Behöver förslag”

 1. Kärlek är väl aldrig fel? Och små onödiga vardagssysslor är också alltid kul. Ang färgen skulle jag rösta på… mossgrön.

 2. Videobloggar när du byter kläder till dina låtval några inlägg ner. Ha ha! Jag kan passa på att skriva tack för de bra låttipsen.

  Nämen.. chocka oss. Bryt ner oss totalt. Gå in djupare. Utmana dig själv ännu mer. Och om vad du ska skriva om? Känsla. Allt som faller dig in under det. Även om du har mycket känsla i texterna i övrigt, men ändå, att ge det ett helt kapitel i säg tycker jag vore intressant att läsa. Inget specifikt, bara allt och inget. Små och stora ting. Och jag vet att du är den som verkligen skulle kunna göra det magiskt.

  Och till utseendet? Marinblått. Haha fan, jag kom inte på något, men det vore ju lite fint sådär.

 3. Jag tycker du ska bestämma själv och bestämma namnet på kapitlet efter vart och hur du befinner dig i livet.

  Tycker du har lyckats riktigt bra hitills, så varför inte fortsätta med ett vinnande koncept?

  Jag tycker du ska köra på färgglada färger! Vi behöver det nu i höstmörkret!

  Långa och poetiska texter är ett “supermegastort” plus!

 4. mia, nej. Kärlek är verkligen aldrig fel. Det är fint att skriva om. Tror att du kan hitta kärlek i alla (längre) texter jag skriver, hädanefter. Vardagssysslor. Got it! Mossgrönt har jag faktiskt redan övervägt! Det är just nu färgen som ligger på betan. Får se om den stannar.

  Malin, hahaha. ;D Varsågod, och nja. Videobloggande är nog min gräns för självutlämnande. En av dem. Vad gäller chockerandet… Jag skulle nog ha svårt att låta ett helt kapitel falla in under ett tema. Men visst kan jag skriva mer om känslor. Det ska jag göra. Men man måste veta att det finns en gräns för vad man bör berätta. Och det där är snårigt. Det är lätt att hamna fel.

  Känslor genereras oftast av andra människor. Och berättar man om vissa känslor riskerar andra människor att dyka upp i bloggen, utan att de gått med på det eller vet om det. Så man får vara försiktig. Jag har definitivt balanserat på gränsen flera gånger.

  Marinblått! Noterat.

  Svarthajen, okej. Tack så mycket! Det är för övrigt mycket roligt att se dig här igen. Jag tackar för kommentaren. Plusset för de långa texterna tar jag med mig!

  Raggoparden, du är aldrig tråkig. Och jag vill tacka dig särskilt för ditt stöd. Jag lovar att jag ska fortsätta skriva.

Kommentarer inaktiverade.