Lista: Top-6-byta-om-kläder-tracks

För de där tillfällena man kutar runt och tar på sig jeans i en snurr, provar en annan tröja, kanske testar en skjorta och letar efter penna, allt samtidigt som man borstar tänderna och kollar på allt utom sig själv i spegeln.

1. Huey Lewis & The News – Hip to Be Square

2. Cake – Love You Madly

3. Daryl Hall & John Oates – You Make My Dreams

4. Jerry Lee Lewis – Great Balls of Fire (original version)

5. Fibes, Oh Fibes! – Love Child

6. Weezer – (If You’re Wondering If I Want You To) I Want You To

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Lista: Top-6-byta-om-kläder-tracks”

  1. oh vilken rolig lista! har alltid älskat listor av den här sorten, minns när jag såg High Fidelity första gången för ett antal år sedan och kände igen mig så ofantligt mycket! det är vekrligen en underbar film! (och att jack black är med är ett stort plus dessutom!)

  2. Cristina, tack, vad roligt att du tycker om den. Det var ju såklart underbara High Fidelity som inspirerade mig. Siktar på fler listor framöver. Och ja, de två skivbutikskaraktärerna är ju helt sanslöst härliga, Black särskilt.

    Har du något tips på tema för nästa lista så let me know!

Kommentarer inaktiverade.