Att skriva nya blad utan bläck

Jag har jobbat till och från på det nya temat, kapitlet, utan egentlig framgång. Det tycks aldrig bli bra, och vilka vändningar jag än tar i designen så känns det som att jag förvärrar det. Och tillslut får jag börja om. Vilket inte är en höjdare. Idéerna dör mest ut.

Men det kanske säger något.

Jag vill börja om men kan inte. Det verkar inte gå.

Än.

Så jag dränker mig i skolarbete istället. Och det är inte ens så att jag sitter och pluggar åtta timmar om dagen. Nej. Jag går runt och obsessar. Obsessar är annorlunda från att arbeta eller tänka. Tänker, det gör jag på någon annan då och då. Vilket inte är bra. Obsessar gör jag hela tiden, på (om/i/under/bredvid?) skolan. Ett slags fruktlöst malande i huvudet som egentligen bara är stress innan handling. Så om man tänker efter, inte är det konstigt att allt jag gör tycks bli ofärdigt, ofokuserat och grumligt.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Att skriva nya blad utan bläck”

Kommentarer inaktiverade.