En rapport är två för mycket

Är nu officiellt dränkt i skolarbete. Sitter här med näsan i ekonomiboken och förbereder min intervju för i eftermiddag. Så att jag kanske har en liten hum om vad det är jag frågar om egentligen. Nu när jag precis lyckats få ordning och dragit igång detta arbete, då tro fan att man ska få en rapport till som ska skrivas.

Vi blev upplysta om detta igår på kursen i Akademiskt skrivande.

Två veckor.

Jomenvisst. Jag fick ställa in en fika på stan med en polare och det kändes ganska risigt. Men det är mest mitt egna fel som lät detta arbetet ligga i en vecka. Varför, kan man undra. Jag hade fått för mig att jag hade koll på läget och att jag prioriterade.

Ha!

Har ni hört, så dumt?

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “En rapport är två för mycket”

  1. du och jag är så olika på det planet. du tycker att två veckor är lite och blir stressad. jag tycker det är en halv evighet och slappar järnet och skjuter upp det till sista dagarna. sen får du å andra sidan antagligen bättre betyg än mig, men det är en annan femma.

    glöm inte att allting inte behöver vara på största allvar. kom ihåg att andas. ta det lugnt. släpp taget för ett tag och låt det flyta på. det är sånt livsnjutare gör. det och gå byxlösa.

  2. Kath, Ja, det är vi verkligen. Det har ju helt klart sina fördelar att kunna ta det lugnt, och jag önskar att jag var lite mer som du. Men byxlöshet hjälper lite i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.