Mitt dumma hufvud

Fick en lagom dos huvudvärk mot eftermiddagen idag. Skrev min hemuppgift i akademiskt skrivande på en kvart redan på förmiddagen och hade tänkt börja med min andra uppgift i företagsekonomi. En uppgift jag låtit ligga i en vecka utan att ens kasta ett öga åt den. Kanske för att jag kände att jag ville släppa allt utan att stressa. Stressa gör jag ju så mycket i onödan annars. Men så tittar jag på den idag, två veckor innan den ska in, och inser att arbetet är beroende av lite fler faktorer än vad jag hade väntat mig. My stupid self strikes again. Måste intervjua en person om deras företag och utgå ifrån det företagets information för att sedan lösa de sex uppgifterna. Nu har jag en vecka på mig att hitta ett företag att analysera, och en vecka på mig att skriva en rapport på sju sidor.

Då fick jag huvudvärk.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.