5 reaktioner till “Faktura”

  1. 72 sms på en månad? jag trodde man använde så många på en vecka.. och hyfsat gratis dessutom ^^ (min feedläsare insisterar på att avslutningen ska vara “dyr sommar” ;)

  2. Andreas, crap. It caught than one, huh? För mig är det massor med hundratalet sms på en och en halv månad. Till saken kanske hör att de flesta var till en och samma person. Ovanligt för att vara jag.

  3. Jag förstår inte sms-grejen riktigt. Vill man något oviktigt så smsar man, om det är nåt viktigt så ringer man? Jag tycker aldrig ett sms kan ersätta ett samtal. Så, om Andreas tycker att du smsar lite så kan det betyda att du Kalle är duktig och kommunicerar på andra mkt bättre sätt :) Själv smsar jag typ väldigt sällan…

  4. jo jag vet hur det är, råkade ut för samma sak förra året.. och mina är också mestadels till en person ^^

    ester: man messar för att det är gratis, för att man kan göra det mycket spontanare då det inte kräver att man går igenom hela proceduren med utbyte av artighetsfraser och avslut, för att båda vet att man inte behöver svara med en gång om man inte vill/kan, för att man kan skicka ett sms utan att det andre behöver vara tillgänglig just då, osv

  5. Ester, det är ju sant. Och det är inte säkert Andreas menade på det sättet. Men jag kommunicerar mycket på annat vis. Men just 72 sms på en månad var mycket för mig, som kanske knappt kommer upp i en tiondel av det annars! Vi är ju alla olika.

    Andreas, visst är det så! För mig känns sms lite enklare. Det är väldigt kravlöst och man behöver inte förvänta sig någonting. Och det kan bli väldigt fint.

Kommentarer inaktiverade.