Baby I’m A Fool

Efter att ha sett det senaste avsnittet av Skavlan har jag nu officiellt en celeb-crush i den undersköna Melody Gardot. Hela programmet är som vanligt hur bra som helst, och Skavlan själv golvar de flesta i sin oerhört avslappnade intervjuteknik. Det hela leder till en riktigt bra samtal mellan både små och stora stjärnor. Där Gardot, som dyker upp först efter den överraskande intressanta intervjun med superstjärnan Jay-Z, visar sig vara riktigt skärpt och till slut sjunger så att mitt hjärta skavlar.

Och bredvid henne sitter Anna Anka.

Det är inte ens en sport.

mixtapeMelody Gardot – Baby I’m A Fool

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Baby I’m A Fool”

  1. Jag såg avsnittet. Fastnade också för Melody Gardot. Jag blev helt lycklig av hur fantastisk hon var, och sen när hon började sjunga. Gah, wonderful.

Kommentarer inaktiverade.