7 reaktioner till “Does that icecream come in hetero?”

  1. Okej, andra Anna:n som kommenterar – no competition here, noooe. Men vad det jag skulle säga var: Sött, det finns inget mer macho än man som gillar sött. Så det så.

  2. Anna, haha. Glass är okej, chokladbollar, njaaa…

    Anna., ingen förvirring här inte, tack vare din punkt! Och visst är sött manligt. Men jag är också ganska salt av mig ska tilläggas.

  3. Fy tusan, jag ryser bara av tanken på mjukglass. Det är så lätt att käka mycket av glassen på en och samma gång vilket leder till extrem brainfreeze. Varje gång. Men lite tuttifruttiströssel kanske dämpar den effekten. Eller?

  4. Malin, ja, brainfreeze är läskigt. Jag har inte ätit så mycket mjukglass alls på sistone så jag har inte nog med underlag för att göra en korrekt bedömning. Men enligt mig dämpar tuttifruttiströssel vilken effekt som helst faktiskt.

Kommentarer inaktiverade.