Status update

Det har hänt en sådan himlans massa saker. Eller ja, egentligen bara tre, fyra olika saker. Men de påverkar mig allihop väldigt mycket. En del dåligt och en del bra. Det pendlar mycket upp och ned. Många läser som jag önskar inte läste alls och egentligen bryr jag mig inte nämnvärt. Medan jag säkerligen tappat många läsare jag önskar stannat kvar. Helt förståeligt. Jag har en längre tid försökt skriva något sammanhängande om det här. Om sommaren eller om den ganska tuffa starten på hösten. Men det blir inget bra. Det är svårt.

Allt det här gör en ganska ointressant blogg. Som det blir ibland. Och det är inget att göra åt det.

Men det verkar som något positivt kan vara på gång för mitt skrivande och det ska bli mycket roligt att ta tag i. Jag känner mig ganska peppad. Hoppas jag får chansen för jag är säker på att jag skulle göra det bra. Jag är faktiskt ganska jävla bra.

Sådeså.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Status update”

  1. Jag tycker att du är jävligt bra. Inte ganska utan väldigt bra. Alltid. Bara en liten mening kan vara kraftfull nog att påverka när det kommer till dina texter.

    Sådeså.

Kommentarer inaktiverade.