PlayRadioPlay!

Fick cykla hem i ihärdigt ösregn. Dock redan klockan 12 och är nu ledig genom helgen. Awesomeness.

Lägger studierna på hyllan för dagen och planerar att börja titta på första examinationsuppgiften i företagsekonomin first thing imorgon. Ägna hela dagen åt det istället för att blanda det med dagens föreläsning om sociala medier. Delvis hur intressant som helst och delvis urtrist. Men jag inser att jag ska vara glad som hittar något riktigt engagerande.

Känns fantastiskt att plugga något och gå på föreläsningar om saker som verkligen är intressant. Saker som jag verkligen tycker om. Web 2.0. Sociala medier. Kommunikation. Allt. Det är en märklig känsla. Jag har dessutom lagt alla eventuella skrivarplaner på hyllan for now. Det känns bara som om det bränns i händerna varje gång jag håller i dem. Och jag är rädd att de går sönder.

Jag lämnar er med dagens låt.

Jag gillar detta bandnamn nästan lika mycket som Get Cape. Wear Cape. Fly

Men bara nästan.

mixtapePlayRadioPlay! – Confines Of Gravity

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “PlayRadioPlay!”

  1. och vem var det som introducerade dessa fina band till dig? that’s right, i’m taking all of the cred. du kan tacka mig nu. höhö.

Kommentarer inaktiverade.