April April

Någon gång i Mars eller April började min blogg gå utför. Eller nej. Varför skriver jag så. Jag vet ju precis när det började. Den 1:e mars. Men då började det, skrivandet, i alla fall gå utför. Och jag vet precis varför. Något hände och något drog igång som var fantastiskt och väldigt överraskande. Jag gjorde saker jag aldrig trodde jag skulle göra. Och tempot sjönk. Man slutar ordna och rada upp saker. Man slutar vända och vrida på detaljerna och formuleringarna blir svagare. För energin läggs på annat. Det är då ironiskt att det i viss mån var just läggandet av energi som gjorde att bloggen nu slutligen börjar trampa igång igen. Och den formuleringen får ni gärna fundera på ett tag. Inte för att den är alldeles särskilt bra på något vis, utan att den tål lite fundering. Lite vändande och vridande. Igen.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “April April”

 1. Jag har knappt hunnit läsa här alls i sommar.
  Men det känns lite som.
  Som om jag har missat någonting.
  Borde kanske.
  Kanske kolla tillbaka
  på det som skrivits.

Kommentarer inaktiverade.