Uppdatering

Gosh!

Things are happening. Jag är äntligen kvitt min oerhört sega förkylning som hade de flesta symptom av den milda varianten av svininfluensan (kultinginfluensan) som man hört om. Min kära mor är fortfarande övertygad om att det var det jag hade. Men jag tvivlar. I vilket fall är jag pigg nu och på två ben.

Min nya säng har kommit. IKEA äger. Min förra säng var riktigt dålig och mjuk. Jag tyckte om det men egentligen var det inget vidare för mig. Kanske mår mitt huvud och min nacke lite bättre nu över tid. Efter en natt i den kan jag bara konstatera att jag är ovan vid en fast säng. Som inte sjunker ned en halvmeter i mitten. Men kanske min hållning tackar mig.

Also. Jag har beställt en ny skärm. Min nuvarande är en 19″s plattskärm. Den första av sitt slag. Inte särskilt bra med andra ord. Snarare riktigt dålig med en uppdateringsfrekvens som påminner om en klasskamrat i gymnasiet. Alltid en kvart sen.

Dessutom är färgerna helt åt helvete och betraktningsvinkeln noll. Tänk att välja en färg och se den stämma i alla vinklar! Jösses.

Skolstarten närmar sig med stormsteg och jag har nu i efterhand sökt kurserna jag ska läsa istället för min kompletterade Webbdesign. Företagsekonomi.

Jag säger som min mor:

“Låter som Kalle.”

Not.

Jag kan inte ens räkna ut hur mycket jag förlorar med i yatzy.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Uppdatering”

Kommentarer inaktiverade.