Saturday night

Är det för övrigt någon mer än jag som som av totalt okänd anledning börjar tröttna på Daniel Lindström? Funny thing. Detta utan att ens ha lyssnat på något av honom, förutom en halvhyffsad cover av Sarah för en tre fyra år sedan. Och lets face it.

Shes not that great.

Shut up already.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Saturday night”

  1. jag är fasligt trött på honom när han bara poppar upp i spotify och säger “hi, my name is daniel lindström” utan någon som helst förvarning. jo, jag VET vad du heter din jävel, du har sagt det femtioelva gånger tidigare, now can you please drop it and shut the fuck up? eh. ja. typ så.

  2. Kath, eller hur? När det dyker upp mellan Sleeping To Dream och Universe & U. Tack. Tack så jävla mycket Daniel.

Kommentarer inaktiverade.