5 reaktioner till “Dålig och intetsägande”

  1. Jag trodde att jag var ensam om detta fenomen. Sedan hittade jag gruppen på facebook.
    Snacka om lättnad. Jag. är. inte. galen. pheeew.

  2. Jannicke, man kan göra något annat utan att måla luftslott. Det räcker inte som självändamål. Det kommer det aldrig göra för mig. Instängdhet kan ha en poäng i sin gräns. Inte i sin tomhet.

  3. Det behövs sådana människor också i verkligheten. Inte räcker, men en del av det – hur många gånger lever man inte någon annanstans och hur många gånger av de är en produkt av onåbara destinationer. Och dessutom är måla ett ypperligt sätt att spendera tid på.
    Jag kommer aldrig förstå den – om man varit där, vältrats i känslan, så är det inte längre någon gräns, det är att inte andas.

Kommentarer inaktiverade.