Fina överraskningar

Vi sitter på spårvagnen och pussas. Så som jag aldrig fått chansen att göra egentligen. Någonsin. Jag älskar det. Vagnen kränger och skumpar och vrider på sig. Jag känner hur jag är mig själv. Det är en fin känsla. I ögonvrån ser jag plötsligt en äldre dam mitt emot balansera vid ett stående handtag. Hon plirar lite åt vårt håll. I keep doin’ my business men plötsligt lutar hon sig fram. Jag stålsätter mig inför den sura gamla kärringens invändning mot vår public display of affection. Men då ler hon plötsligt med hela ansiktet, lutar på huvudet och säger:

“Sluta, jag blir så avundsjuk!”

Och sedan gick hon av.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Fina överraskningar”

  1. Haha, vem låter INTE som Mika i duschen? :P

    Det är skönt att läsa lite positiva inlägg från dig. Det är på tiden!

Kommentarer inaktiverade.