Manlig utveckling

Fy farao vad jag har ont i min axel. Jag borde verkligen börja träna igen. Och nu kan jag göra det helt utan hyckleri.

Tidigare tränade jag för att må bra. Påstod jag. Men egentligen var det, som med alla manliga egon, bara en förevändning för självhatet som sipprar fram vid synen av min spegelbild. Måste. Ha. Mer. Muskler. För mer muskler innebär tjejer.

Jepp.

Så korkade är vi män.

Fortfarande.

Nu har jag ju dock mitt på det torra, kanske tillfälligt, but still. Så nu kan jag helt ärligt säga att jag ska träna för att må bra. För de stora musklerna behövdes uppenbarligen inte. De dög alldeles utmärkt som de var. Så jag ställer mig framför spegeln med min taniga, onda axel och känner hur självsäker jag är.

Jepp, nu ska jag träna igen.

Mina läppar formulerar tanken sådär tankspritt som de gör ibland:

“För mer muskler innebär att tjejen kanske stannar.”

Öh?

Doh.

Busted.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Manlig utveckling”

  1. Allt jag har att säga är: haha. Det var det bästa på länge. Skönt att veta att båda könen är likadana!

  2. Halloj! Tänkte bara säga att jag har bytt adress på min blogg: bombberlin.blogspot.com är det som gäller nu!

Kommentarer inaktiverade.