LW09

Lasse kommer med nytt i höst. Det ska bli riktigt spännande. Albumet som trillar ned 21 september bär den underbara titeln Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen. Singeln Jag får liksom ingen ordning hörs en månad tidigare.

Hans senaste var så himla mörk att man trillade av stolen, det tog väldigt lång tid att ta de spåren till sig. Men det gick. Han hade en härligt driv i ett antal nummer och duetten med Miss Li är såklart underbar. Men i övrigt är skivan sådär. Tycker jag.

Det är för att glädjen inte riktigt finns där. Den som jag gillar så mycket. Den bredbenta och för många fejkade arenarock-glädjen. Den älskar jag. Och jag håller tummarna för att han snuddar vid den i höst igen.

Men jag ber inte.

Jag håller bara tummarna.

Lars Winnerbäck – Kom

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “LW09”

  1. Wiii!! Det här gillar vi!! Om han drar ut på turné nu snart, så kommer jag garanterat att stå där. Blir min hum.. femte konsert ^^.

Kommentarer inaktiverade.