Kreativiteten

Lars Winnerbäck är för övrigt en av mina katalysatorer. Precis som med hösten och regnet och rusket och det ljussgula gatljuset. Jag bara lyssnar på honom då och då och känner hur jag börjar formulera mig. Men jag har aldrig varit på en konsert.

Med Winnerbäck då.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

6 reaktioner till “Kreativiteten”

  1. Hur kan det komma sig? Att se en artist live är… ofta bättre än cd(okej, mp3)-versionen. :)

  2. Jo, att se är en sak förstås. Men att inte höra på plats eller i dagar efteråt gör plåtarna mindre prisvärda.

  3. Jag menade såklart att höra. Att gå på en artists konsert gör i alla fall att jag börjar uppskatta dem mer. Typ som Kents vita konsert på Stadion för flera år sedan. Efter att ha sett den var de mina gudar i flera år. :D

Kommentarer inaktiverade.