Nu

Jag kom in.

Jag har varit säker på att jag skulle komma in, men det känns ändå skönt att få det på papper. Treårigt kandidatprogram i Interaktiva digitala medier. Det ska bli sjukt roligt att pyssla med saker som är en hobby. Att inte behöva oroa sig för framtid eller yrke utan bara ta det som det kommer.

Det ska dessutom bli skönt på ett sätt att ta bort pressen från mitt skrivande. Jag tror det kommer bli bättre då. Orden kommer bli lite friare. Inget mer skrivande för framtiden.

Bara just nu.

För mig.

Och för dig.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Nu”

  1. Grattis. Redan nu märker man förändringen i ditt språk. Eller, vi veteraner som har följt dig i många år, märker skillanden. :D

  2. Tack!

    Sara, haha. Det var ju roligt att höra ändå. Trist om det inte hade varit någon skillnad alls.

Kommentarer inaktiverade.