Svidad

Ny design på bloggen. Den förra kändes snabbt ganska trist. Men mest behövde jag något att göra. Skrivandet har inte helt oväntat uteblivit den senaste tiden. Sommartorkan är total. Det blir intressantare till höst när skolan börjar igen ordentligt, för första gången sedan gymnasiet ska jag plugga på allvar. Då kommer det hagla förvirrade intryck från universitetsvärlden.

Jag hoppas att någon där ute finns med mig även då. Även om jag mer och mer släpper taget om mitt behov av statistik. Siffrorna kollar jag inte på längre. Det känns som en bra sak. Nummer ska inte ha något värde.

Bara ord bör stå och falla med sin skribent.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

6 reaktioner till “Svidad”

  1. Woooj!!! Här var det mörkt och lite mysigt :) Jag måste nog mysa här en stund för att vänja mig först. Men snyggt!

  2. Det kändes inte Kalle på något sätt, även om det är snyggt. Du är ju toppen, oavsett vad du gör :*

  3. Enkelt, snyggt och stilrent.

    Men. Kanske lite för mörkt? Det är sommar, saker och ting skall vara glatt och fint (eller man kan önska att det alltid var så i varje fall..).

    Well, that’s my 50 öre.

    Keep up the good work.

Kommentarer inaktiverade.