Kramp

Tanken var idag att jag skulle skriva en krönika till lokala tidningen. Ämnet och formen var ganska perfekt. Men det går inte. Jag kan inte skriva. Jag har egentligen försökt i en månad men inget bra blir till. Det händer inget och när jag försöker känns det bara pressat och dåligt formulerat, som inlägget två steg ned. Det går verkligen inte. Jag hatar det.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Kramp”

  1. Och jag som älskade det inlägget. Du kanske tänker för mycket på att få något skrivet, då går det inte att skriva alls, oftast.

  2. Linda, tack så mycket. Och så är det nog. Men ibland är det ju så svårt att sluta tänka. Det hjälper ju tyvärr inte att veta att man tänker för mycket.

  3. Inlägget två steg ned är precis det du skall skicka till den lokala tidningen. I något utbyggt skick med tydligare referenser istället för länken.
    Basta!

Kommentarer inaktiverade.