Well i walked over the bridge

Sitter och lyssnar på Amos Lee och försöker slappna av. Det har sysslats mest med hushållsgöra på senaste, klippt gräs och städat. Det är en och en halv vecka kvar på webbdesignkursen jag läser och det går lite med skott från höften. Det är helt enkelt ganska lätt. Faktiskt. Bortsett från XML då som är satans sätt att låta oss veta att vi aldrig kan gå säkra.

På måndag är sista datumet för att lämna in en krönika till den lokala tidningen för publicering i sommar. Om man blir publicerad det vill säga. Jag hade tänkt skriva något till det. Men jag vet inte vad.

Så jag lyssnar på Keep it loose, Keep it tight och hoppas att det finns kreativitet i slutet av ljudspåret.

I’m thinkin’, no.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Well i walked over the bridge”

  1. Tack Kalle, du är väl en pärla!! Det får bli sista låten innan jag somnar. :D Sov gott sen åxå.

Kommentarer inaktiverade.