Noterat

Det var länge sedan jag skrev något nu. En månad ungefär. På lager har saker ställt sig som jag vill berätta om. Att det här är en fantastisk annons till exempel. Eller att jag aldrig någonsin kommer att börja twittra såvida jag inte råkar hitta en iPhone liggandes. Att jag och eff har exakt likadan humor. Att jag blir bättre och bättre på och framförallt mer intresserad av digital design. Att The Dandy Warhols äger. Likaså Spotify. Att det går att hitta mycket bra bland MQ’s Bläck. Att jag återupptäckt Goo Goo Dolls, kanske tack vare henne. Att jag gärna hade skrivit som Jonas Cramby när jag blir stor. Att havregrynsgröt och drottningsylt är hur gott som helst.

Och att gårdagens match var ett riktigt sömnpiller bortsett från de första tio minuterna samt Messis mål där han för övrigt såg precis ut som ett backslash i luften.

Jag satt bara och väntade på att en reporter skulle fråga om han höll inne ctrl.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Noterat”

  1. *myser* Hoppas att jag skickade in lite fler besökare hit efter mitt bloggtips åxå.

    Det är härligt att ha dig tillbaka Kalle :)

Kommentarer inaktiverade.