Tlutt

Helvete. Satt uppe till klockan halv fyra igår och det var inte det mest genomtänkta valet. Speciellt inte med tanke på att vi ska fortsätta riva idag och jag måste hjälpa pappa. Men jag har ju givetvis också planerat värdelöst så att jag nu ligger skapligt risigt till med mitt skolarbete. Har en uppgift jag inte förstår ett jota av tills på söndag och enligt schema ska den redan vara gjord. Denna veckan skulle alltså bara vara en extra vecka att slappa på för att vi “borde ha löst uppgiften redan”. Fuck you.

Har huvudvärk och börjar sakta men säkert reagera på all pollen.

Våren har kommit, Murphy.

Kvide-fucking-vitt.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Tlutt”

  1. Pollenallergi verkar förbannat jobbigt! Alla i min familj är drabbade, och när jag gjorde pricktest för ett tag sedan visade det sig att jag är allergisk mot allt möjligt (björk, timotej..) – men jag har aldrig känt av något. Hoppas allt annat (bra) som våren för med sig väger upp det jobbiga!

  2. Sandra, det hoppas jag med! Och jag verkar faktiskt än så länge klara mig undan allt för starka reaktioner.

Kommentarer inaktiverade.