Recap

Hela dagen har det borrats slitit och rivits. Hela verandan ska ned och allt är nu borta. Om man bortser från brädgrunden som ska rivas imorrn. Men alla glasfönster och multna träbeslag och taket är borta. Som vanligt kläckte jag ur mig en och annan groda.

”Sågar du den då Kalle?”

”Aa, men du sitter ju på fel håll.” svarar jag min far.

”Men jag är dubbelfattad, så jag kan såga med båda. Vilken hand sågar du med då?”

”Öh… Jag minns inte. Det var ett tag sedan.”

Score.

Dessutom flyttade mina spikar på sig. Hela tiden.

Och en sak är säker. Har man använt kofot har man varit manlig nog för minst ett par solvarv framöver.

Nu är jag trött.

Och fortfarande inte det minsta kreativ.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Recap”

Kommentarer inaktiverade.