Status

Jag vet. Jag är inte så hemskt spännande just nu. Bloggen är tråkig. Men det är okej. För jag är tråkig just nu. Det hade varit värre om jag var hur kreativ som helst men bloggen sög ändå. Då hade man fått fundera. Men nu slipper jag ju det. Fundera alltså.

Phew.

Jag har sökt lite jobb. Okej. Två. Men ändå. Det är ju inte det lättaste att få tag på något just nu. Med tanke på hur svårt det är annars så är det otroligt att man ens har någon att kontakta. Annars sitter jag mest och läser JavaScript utan att riktigt praktisera det än. Korkat i know, men jag hoppas det kommer. Dessutom ska det ju sökas till hösten med deadlines och allt vad det innebär.

Och så är det ju den andra saken. Men det skriver jag om vad det lider. Om det blir något. Om det är något. Jag vet inte än. Men ni får veta på ett sätt eller annat. Tids nog.

Men jag tänker inte bloggpausa eller byta kapitel. Inte än. Men lite lugnare kommer jag ta det. Och jag hoppas ni hänger kvar.

Jag bara skriver inte så bra. Inte just nu. Och det ska alla få veta också. Jag har skrivit en del texter som till och med jag är nöjd med. Som är riktigt, riktigt bra. Faktiskt. Men ibland går det inte alls. Det finns inget att berätta och då blir det dåligt, slarvigt och krystat. Och så är det för alla. Mig också. Det är vad ni läser nu.

Hoppas jag.

Hang tight.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Status”

  1. Alla har ju som sagt den perioder.
    Det är ett handikapp, ett grovt handikapp!
    Språket får ingen ta ifrån oss, det är det som gör oss levande. Du kommer tillbaka snart ! :)

  2. Jag tycker inte att två jobb är så lite, som det ser ut nu. Själv har jag varit väldigt smal i mitt jobbsökande och bara kunnat tänka mig det jag gör nu, gymnasiebiblioteket i Ljungby. Hoppas du får göra något du vill!

  3. Ester, :)

    Ylva, nu är det nere i ett jobb. Vi får se hur det blir. Och det hoppas jag med!

Kommentarer inaktiverade.