Dagens alla tankar

Var rätt taggad när jag tränade idag när jag drog iväg med bilen efter en hetsig ordväxling hemma och jag var till en början mest sur men jag tänkte att det var jag som hade överreagerat som vanligt och jag rundade sömnigt alla rondeller och skakade av mig åksjukan som ändå motverkas en aning av att det faktiskt är jag som kör och gymmet var ovanligt tomt och jag kunde köra på utan att låta mentala blockeringar komma i vägen och springa lite och dricka lite och göra lite situps och rygglyft med vikter och så lite maskin och situps och rygglyft med vikter och när jag var färdig kände jag mig helt snurrig men då var det trevligt att komma hem till maten och se att båda mina äldre systrar var hemma för att äta och jag busade med dvärgpudeln och bad om ursäkt för min hetsiga ordväxling och åt stekt gös och rabarberkaka och sedan var jag mätt men fick panik för jag mindes hur lite jag lyckats plugga denna vecka och kastade mig ned i webbdesignen utan att ens hjälpa min far med disken och läste och läste och läste tills jag såg i kors för att inse att jag bara kommit ett kapitel vidare och då mitt i pluggandet stannade jag upp och kollade på klockan och förtsod med ens att jag inte kollat på den på hela dagen utan bara gjort, gjort, gjort utan att tänka, tänka, tänka och det var då jag med ens insåg att jag inte alls hade varit taggad av träningen eller sur av ordväxlingar eller åksjuk av rondeller eller snurrig av vikter utan hela dagen bara tänkt på henne, henne, henne.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Dagens alla tankar”

  1. Det här är vad jag kallar ”Att göra en Marcusmedj”. Och jag älskar dom här inläggen! Det fick mig på något konstigt sätt att le långt uppåt öronen.

Kommentarer inaktiverade.