Att rada upp penna och banan

Då är det dags att gå och lägga sig för att sova en stadig natts sömn inför morgondagens högskoleprov. Jag har inte övat särskilt mycket utan bara mest läst in mig på rutinerna. Nu är det bara att hålla tummarna för min allmänbildning men jag fruktar att det hela kommer kännas värdelöst i skolbänken igen.

Nu när jag tänker på det inser jag att jag inte suttit i något jag på allvar kan kalla en skolbänk sedan jag gick ut gymnasiet. Jag har varit på folkhögskola och gått KY-utbildning. Men nu är jag tillbaka där allt började. Och jag gillar det. Jag har saknat att förbereda mig.

Jag har saknat att rada upp tre blyertspennor och en banan.

Wish me luck!

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

8 reaktioner till “Att rada upp penna och banan”

  1. Personligen hatar jag högskoleprovet. Det är för mycket matte (något jag är väldigt dålig på). Det passar liksom inte en samhällshjärna som min. Dem enda delarna som är roliga är engelska, läsförståelsen och orden!

    Ledsen att jag är så pessimistisk. Jag håller tummarna för att du är mycket bättre på matematik och logiskt tänkande än vad jag är!

  2. Tack allihop för stödet hörni!

    Oscar ;)

    Sara, nog har du väl läst min blogg tillräckligt länge för att veta hur dålig jag är på sånt? ;)

Kommentarer inaktiverade.