XMLelvete

Helvetes jävla satans fan vad jag hatar när saker och ting inte fungerar. Än värre är när man måste maila resten av klassen om hjälp med sin uppgift. Och man är så hundraprocentigt övertygad om att felet man begått är komplett idiotiskt och har något att göra med det faktumet att man tillslut gett efter och inte orkat läsa varenda satans textrad om XML och dess natur för ”det här verkar jag ju fixa ändå”. Men självfallet knallar jag rakt in i en tegelvägg första veckan jag struntar i att lusläsa alltihop, eftersom ingen annan verkar göra det.

Jag hatar att förlora.

Jag hatar att be om hjälp.

It’s not a guy thing.

It’s a Kalle thing.

Fan.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “XMLelvete”

  1. Jag tycker att XML verkar jättebra och intressant och så…

    Men vad är det bra för?

    Jag gjorde en gång i tiden ett galleri baserat på xml, men så jävla krångligt som det var så kändes det inte riktigt som om det var det xml är till för…

  2. Andreas, det är ju mer anpassat för information när HTML är mer grafisk framställning. Har du till exempel något med en stor mängd upprepande information som i orderlistor eller som den här bloggens feed, är XML mer effektivt. Så har jag förstått det.

Kommentarer inaktiverade.