Siffror n’ shit

En liten satus-update.

Jag vill tacka Svarthajen för min 1000:e kommentar här på bloggen. Det känns hur fräckt som helst. 1000 kommentarer. Inte för att min statistik direkt har repat sig efter metrobloggen. Men å andra sidan är mina läsare mer aktiva här sedan flytten. Och det är vad som räknas. Det är bara att kolla siffrorna. På 400 inlägg har jag mer än dubbelt så många kommentarer. Det måste väl ändå vara ett gott betyg. I think so. Annan statistik för den intresserade är att jag närmar mig 20,000 besökare totalt och det är ju också en trevlig siffra. Men den är ganska låg om man ser till helheten.

Så var det med det.

Snart ska jag pallra mig iväg för ett träningspass för att sortera mina tankar som bara väller över mig just nu. Ska jag eller ska jag inte och tänk om och tänk om inte och varför över huvudtaget i första läget?

Nog för att jag inte hör så bra. Men värst är att inte se.

Jag kommer ha sönder något snart.

Helvete.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Siffror n’ shit”

Kommentarer inaktiverade.