Hantelpsykologi

Man undrar ju vem den utstuderade sadistiske jäveln var som radade upp alla hantlar known to mankind i storleksordning från vänster till höger på gymet precis framför spegeln där man tränar i sin stol. Så att man för varje pust och stånk och stön med all önskvärd pedagogisk tydlighet kan se exakt hur många gånger svagare man egentligen är.

Det ser ju för fan ut som en däckfabrik.

Och jag tar ju inte ens mina hantlar där.

Nej.

Utan i det lilla diskstället mitt på golvet.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Hantelpsykologi”

  1. Känner med dig.

    Fast fan, värst av allt är nog när någon sätter sig bredvid med ett set hantlar dubbelt så tunga som ens egna. Fy fan på det :P

  2. Pallvid, eller hur. Till mitt försvar ska ändå sägas att jag plockar mina hantlar längst ned i stället, i tiokilosklassen. Man är nöjd i fem sekunder tills det paraderar förbi en drulle som tar fyra bildäck.

Kommentarer inaktiverade.