Noll vägar, nio cirklar

Många roliga diskussioner blir det. Tidigare idag pratade jag med min kära mor om hur det egentligen ser ut i våra huvuden. Detta apropå min far när han plockade i köket och därmed var totalt okontaktbar. Vi konstaterade att hans huvud är en motorväg. Det finns bara en väg framåt. Ingen plats för något annat i stundens hetta. Till skillnad från min mors där det är ett gäng serpentinvägar och labyrinter överallt och där man lätt går vilse.

”Hur ser det ut i ditt huvud tror du, Kalle?” frågade hon. ”Det borde vara antingen eller, hela tiden. Både himmel och helvete.”

”Jepp.” svarade jag.

”Jag har Dantes Inferno i huvudet.”

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Noll vägar, nio cirklar”

  1. Fniss. Det var åxå ett sätt att beskriva det på ja ^^. Och som alltid gör du min dag, Kalle. Hoppas att du har haft en bra helg.

Kommentarer inaktiverade.