9 reaktioner till “För dig”

 1. *myyyys* Min mamma är kär i den här låten. Jag bjöd med henne på en av Lasses spelningar och hon skuttade av glädje när han plötsligt spelade För Dig.

  Tack för den mysiga flashbacken, Kalle :)

 2. Han är underbar live! Jag var på min fjärde konsert i somras. Han kändes lite fattig utan Hovet, men Lasse är alltid Lasse. Letade fram en gammal affisch med honom och slängde upp den på väggen senast igårkväll ^^

 3. Tjenare, skön blogg!
  Härligt o se att det finns grabbar som bloggar också. Någon mer än jag som är trött på alla småflickor som bara skriver om smink o kläder?

  Tänkte passa på och fråga om du kunde visa mig hur man får in en sån fräsh spelare på sin sida. Musikspelaren alltså.

  Ha de gott
  //Patrik

 4. Hej Patrik och tack!

  Nej, det är verkligen inte bara du. Det finns så många som förtjänar fler läsare som faktiskt har vett i skallen.

  Musikspelaren är ett WordPress-plugin http://wpaudioplayer.com/. Den streamar en fil jag laddar upp. Det kräver alltså en fysisk plats såsom en ftp exempelvis. Vad jag vet fungerar inte pluginet med något annat än WordPress. Bloggar du med deras gratistjänst finns den redan installerad.

  Lycka till!

 5. @kalle: Om du laddar upp på ftp:n bör du se upp med one.com’s ”obegränsade” trafik. Den gäller inte om x antal filer per månad är större än y (kolla i avtalet/deras hemsida). Men jag vet å andra sidan inte om din musikspelare funkar via en extern uppladningstjänst…

 6. Andreas, jag vet. Deras avtal är galet luddigt och det finns ju såklart inget som heter obegränsad trafik. Det är därför jag är ganska snabb med att radera allt uppladdat efter en dag eller två. När dess relevans är borta. Detta har ju i alla fall en lite bättre effekt på trafiken/månad. Men One är mycket luddigt, i know. Ville helst flytta till Loopia. Men det har jag aldrig råd med.

 7. å andra sidan gillar jag inte loopia heller. Både för att det ska vara så jävla krångligt att skapa subdomäner och databaser och för att det är dyrare med begränsad trafik. Kunde dom åtminstone göra det lika enkelt som hos one.com (ny mapp = ny subdomän, en databas finns från början = perfekt för wordpress) skulle jag kanske fundera på att byta.

  På one.com får man helt enkelt hosta alla stora filer någon annanstans.

 8. Andreas, tack för infon. Det var bra att veta. Jag har tyvärr mycket dålig koll på sådant.

  Jo. Det är ju bäst egentligen. Det är dock svårt att hitta någon annanstans där det är, gratis, lika enkelt och man får direktlänk.

Kommentarer inaktiverade.