Rakt igenom mig

En gång för länge sedan lovade jag att lägga ut en bild på mig i alla fall en gång per år. I övrigt har jag aldrig riktigt gillat profilbilder och liknande. Det känns oviktigt. Dessutom är det lite farligt på något sätt. Speciellt som jag är full av åsikter. Men en helt anonym blogg är ännu farligare. Så därför ska jag trotsa min kära mor och hålla mitt löfte även i år.

Hej.

kalle2009

Drog på mig skinnjackan (jag gillar den lite för mycket tror jag) för första gången i år. Som för att inviga våren. Men promenaden var mest mulen. Dock full av fina tankar.

Dessutom.

Idag tycker vi om denna låt.

[audio:http://www.bykalle.se/wp-content/uploads/07-kar_i_en_angel.mp3]

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

10 reaktioner till “Rakt igenom mig”

 1. Håller med Maria, i alla avseenden :)

  Skönt att ha ett ansikte bakom det man tycker så mkt om att läsa åxå.

 2. Håller med föregående talare. Och inget dåligt låtval heller. Håkan liksom :D
  För övrigt har jag lyssnat väldigt mycket på ’tennessee waltz’ de senaste dagarna. Tack för tipset (:

 3. Linda, visst är den bra? Vilken version lyssnar du på? Jag föreslår Norah Jones’ från skivan ”Live in New Orleans”. Den är riktigt fin.

 4. Åh, ja. Den är fantastisk. Jag lyssnade lite på alla olika versioner jag kunde hitta ^^

 5. Det var baske mig på tiden. Jag hade börjat få upp bilder med gröna öron och en luden näsa ;)

 6. aaw. söta, fina kalle. vad kul att få ett ansikte på personen som skriver denna underbara bloggen.

  made my day. :)

  (vet egentligen inte varför jag länkar min blogg här, kanske så att du skall veta att det är den där jess som kommenterar ibland, men nu är bloggen lösenordsskyddad av..erh, olika anledningar, så länkningen känns väldigt onödig. vana. och sjukt lång parantes. förlåt. ^^,)

Kommentarer inaktiverade.