Noterat

Kvällens konstaterande: Inget på TV. Vad är det för jävla öststatsfasoner? Trodde vi bodde i ett I-land här. Men icke. When söndag comes around då är det inget annat än samma jävla Beck-film som vi har sett femtioelva gånger tidigare.

Jag går för det mesta runt med ordet ”Jösses” i huvudet just nu. Lite roligt. Vet inte varför. Men jag gillar ordet. Kunde varit värre.

Lite kan man här höra av The Sounds nya ”Crossing the Rubicon”. Jag hör något bra. Någonstans. Men jag är inte helt såld. Sedan är väl inte lyssna min starkaste av sidor. Dock håller jag hoppfullt i hatten.

Lite frisyrfunderingar: Ska jag lämna lugg eller inte? Rent ekonomiskt är det ju fatalt klantigt att inte klippa sig ordentligt. Då hade jag fått knalla dit med fyra veckors mellanrum med min kalufs som helt klart borde få böter för fortkörning snart. Så det står och väger. Men det vore trevligt med något nytt. Samma gamla snagg vore lite tråkigt. Kan inte se potentialen för alla strån. Liksom.

Tittade som bäst i Café och kom fram till att jag uppenbarligen ska rulla upp alla mina jeans samt helatiden, oavsett väder, bära ett plagg av Acne. Men uppenbarligen är det bara jag som inte fattar det snygga i olikfärgade skor och så många prickar och ränder att man ser ut som om ”Äntligen Hemma” har spytt i en hink av manchester.

Bra skit: Trust Me.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Noterat”

  1. Väljer vi att titta på TV på söndagkvällar, den afton då vi vill koppla av lite extra för att det snart är Vardag, rekommenderar jag att titta rakt in i väggen för det är roligare än att sätta på TV´n.

Kommentarer inaktiverade.