A man with two left feet

Alldeles  nyligen fick jag komplimanger för min egentligen ganska delade musiksmak. Det var roligt. Jag vet inte riktigt hur det här faller in under det. Det är inte direkt en låt man erkänner att man inte kan sluta nynna på. Men det hjälps inte. Den är ju bra. Det går inte att förneka.

Nej, jag dansar inte. Jag hade gärna gjort det om jag kunde. Kanske väntar jag på att någon ska lära mig. Who knows. Men faktum är att denna låt är en av få som får mig att vilja just do the mambo. Har ni aldrig hört den innan bör jag varna er.

Den sätter sig på hjärnan. Flyttar in och bommar igen dörren.

Säga vad man vill.

Men den är ju lite catchy sådär.

Stå-och-vika-tvätt-när-ingen-kollar-catchy.

Dansa-när-man-egentligen-inte-kan-catchy.

Two-left-feet-catchy.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “A man with two left feet”

  1. haha, älska videon!
    ”And if the man can’t dance, he gets no second chance” – budskap man får leva efter med en nypa salt (spade).

Kommentarer inaktiverade.